WHAT THE F*CK IS BREWXPERIENCE NOU WEER?

Bij BrewXperience draait alles om het delen van onze passie voor speciaalbieren en het creëren van unieke bierervaringen voor onze klanten. Wij geloven dat bier meer is dan alleen een lekker drankje; het brouwen is een ambacht die uiteindelijk de zintuigen prikkelt en mensen samenbrengt.

BrewXperience is deze ondernemersreis begonnen vanuit een liefde voor speciaalbieren en de wens om anderen te laten kennismaken met de diversiteit en complexiteit van speciaalbieren.
BrewXperience is een platform dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde speciaalbieren rechtstreeks aan de deur van onze klanten.

Wij streven er naar niet alleen bijzondere bieren te leveren, maar ook om een gemeenschap van bierliefhebbers te creëren die hun passie voor ambachtelijke bieren met elkaar kunnen delen. BrewXperience organiseert daarom proeverijen, evenementen en activiteiten om onze klanten te betrekken en hen te helpen nieuwe bieren te ontdekken en te waarderen. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of net begint met het verkennen van de wereld van speciaalbieren, bij BrewXperience zit je goed! Welkom bij de community van BrewXperience! Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden van speciaalbieren.

Over mij...

Kiet Brijker, dat ben ik. Ik ben de trotse oprichter van BrewXperience. Als ik mezelf zou moeten omschrijven in vier woorden? Laten we het houden op aantrekkelijk, gezellig, slim en charismatisch - alhoewel, een vleugje sexy, sportief, dapper, ondernemend en spontaan kan er ook wel bij. Al zijn dat net wat meer woorden dan 4 :-)

Hoe en waarom ben ik BrewXperience begonnen? In 2023 kwam het idee van BrewXperience tot leven (hoewel ik er stiekem al in 2021 over droomde). Waarom? Simpelweg omdat ik een enorme liefhebber ben van de onbekendere speciaalbieren. Je kent ze wel, die 'parels van de bierwereld' die niet overal op elke bierkaart staan of in elke supermarkt te vinden zijn. Onze klanten deze pareltjes te laten kennen, je wat bij te brengen over speciaalbier en je te laten genieten van momenten met de fijnste bieren die er bestaan. Dat is waarom ik BrewXperience in het leven heb geroepen. Proost!