Van mollfest

Ontdek de Bierfestivals in Amsterdam en omstreken

Ben jij een echte bierliefhebber op zoek naar avontuur en gezelligheid? Dan hebben we goed nieuws voor je! Amsterdam en haar omgeving worden jaarlijks overspoeld door een golf van bierfestivals die allemaal wachten om ontdekt te worden. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige dag uit, deze bierfestivals bieden voor elk wat wils.

TAPT Festival Amsterdam Oost

Op 10 mei 2024 opent TAPT Festival Amsterdam Oost haar deuren voor een dag vol plezier en biergenot. TAPT wordt georganiseerd in het bruisende Amsterdam Oost, in het Flevopark. Dit festival biedt een uitgebreide selectie van speciaalbieren van zowel Nederlandse als internationale brouwerijen. Naast het proeven van bieren kun je genieten van livemuziek, smakelijke gerechten van foodtrucks en diverse activiteiten.

TAPT Festival Haarlem

Nog een keer naar het TAPT festival? Op 26 en 27 juli 2024 is er het TAPT Festival Haarlem in het Burgemeester Reinaldapark. Ook hier kun je je laten verrassen door een gevarieerd aanbod aan bieren, smakelijke hapjes van foodtrucks en live-entertainment dat de hele dag door gaat. Een perfecte gelegenheid om nieuwe bieren te ontdekken terwijl je geniet van de levendige sfeer van Haarlem.

Een sfeerimpressie van de TAPT festivals

Het Nederlandse bierproeffestival 

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2024 vindt in de Haagse Grote Kerk het Nederlands Bierproeffestival plaats. Dit is een van de hoogtepunten van de Week van het Nederlandse Bier, waar je de beste bieren van meer dan 40 Nederlandse brouwerijen kunt proeven.


Meer dan alleen Amsterdam

Denk aan de Haarlemse, Utrechtse of Zaandamse bierweken! 

En vergeet het Van Moll Fest niet: Het grootste Nederlandse craft beer festival. Elk jaar komen er vele brouwerijen, zowel Nederlandse als buitenlandse, naar Eindhoven om te tappen op 6 en 7 juli 2024.

Kortom, waar je ook woont in Nederland, er is altijd een bierfestival in de buurt.  Mis het niet en markeer deze data alvast in je agenda voor een onvergetelijke ervaring vol bier en gezelligheid! Veel plezier;)

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.